Visualització de vídeos amb motor de cerca múltiple (*).
Opcions de cerca:

Podeu triar la tipologia del vídeo, l'any, i el mes. Per afinar una mica més la cerca, es presenten dos descriptors.
Exemple: Si en el primer descriptor entreu la paraula: muntaner, localitzareu tots els materials audiovisuals relacionats amb l'Institut Ramon Muntaner. Si en el segon entreu: lectura, us apareixeran els vídeos relacionats amb el seu Club de Lectura.
Altres exemples:
Si entreu en el primer descriptor: veu de dona, i en el segon: Albert, trobareu el vídeo de l'emotiva entrevista de Sònia Fuentes a Lídia Albert, al Museu del Joguet de Catalunya.
Si entreu: Bernils en el primer descriptor, localitzareu les conferencies presentades per Josep M. Bernils
El motor de cerca permet multitud de combinacions per localitzar qualsevol vídeo dins la base de dades.
[Servei de documentació de VentdelNord televisió]

Aquesta versió incorpora noves prestacions:

Els materials audiovisuals es poden visualitzar en viu per web com si es tractés d’un DVD domèstic. Podeu desplaçar-vos endavant o enrere a voluntat per més llarga que sigui la seva durada.
En alguns vídeos de llarga durada, a efectes de documentació, es pot incorporar una indexació per noms a dins del mateix vídeo, a fi de localitzar l’escena associada a un nom propi concret.

Velocitats variables de reproducció:
Es presenten quatre velocitats variables: 0.25 x , 0.5x, 1x, 1.5x, 2x.
En els vídeos de futbol, amb l'opció de càmera lenta a 0.25x es poden repassar els gols i les jugades dubtoses.

Ampliar pantalla:
Amb el ratolí clicant en la part dreta superior de la pantalla, o simplement prement la tecla F amb el ratolí dins de la pantalla.
Aquesta tecla F actua de commutador.

Carrusel de vídeos:
Moviment amb el ratolí i també amb les tecles esquerra o dreta amb el ratolí dins del carrusel.
Si cliqueu les tecles Av Pag i Re Pag teniu la possibilitat de visualitzar més pàgines de la cerca realitzada dins del carrusel.

Per una millor visualització d'aquesta televisió podeu utilitzar el navegador Chrome, que contempla la majoria d'opcions del nou HTML5.(*) Treball de recerca fonamentat en la Tesi Doctoral de Josep Maria Frigola Sèculi

xarxa audiovisual catalana nativa d'internet Localitza aquí qualsevol vídeo emès per aquesta televisió  Emissió IP amb servidors de Ventdelnord Televisió de gran amplada de banda